SM på himmaplan :-)

Nu var det ett tag sen sist, och för att bara regogöra kort så spelade jag allså SBT i Sundsvall med Sara Hansson. Det blev 1, 2 Barbeque, men vi tar med oss det som erfarenhet. Tack för att du följde med Sara!
I helgen som var spelade jag med Elin Lindberg och Frida spelade med Annika Wahlström. Anledningen till att vi inte spelade ihop var att vi inte visste om Fridas fot skulle vara läkt när tävlingen i Falkenberg började. (man anmäler sig ju 2 veckor innan). Men det höll, och Frida och Ankan tog en 7:e plats. Jag och Elin knep en 5:e plats och var nöjda med helgens spel.
Nu är det SM i Malmö som gäller och då är Eriksson/Haugaard återförenade. Vi tränade ett pass på banorna vid Scaniabadet igår förmiddag. Sen var det lunch och häng i underbara Västra Hamnen. Sen på eftermiddagen körde vi ett andra träningspass på center courten. Sååå fint! Det kommer bli en underbar vecka med massa beachvolleyboll. Idag startar ungdomsturneringarna och imorgon är det mixed. På torsdag är det gamlingarnas tur…jo Frida ska faktiskt spela även om hon ser ut som 25! 🙂 På fredag börjar det ”riktiga” SM för vår del. Då hoppas vi på ett starkt stöd från släkt och vänner. Återkommer med våra speltider. Tjingeling!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar